La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Treballem per donar suport als centres educatius, als nois/es i a les seves famílies amb la finalitat de poder donar una major cobertura a les necessitats socials i emocionals de les persones.

Enfoquem la nostre mirada especialment en la prevenció, per que es des del que encara no ha passat on podem posar tota la nostre energia per evitar que allò que no volem acabi succeint.

Treballem la prevenció amb una metodologia innovadora creada per cada persona en particular i en cadascuna de les esferes i contextos de l’individu.

Entenent també que em de poder eradicar les violències que sorgeixen d’una societat que vol i ha de canvia i que em de poder visibilitzar i actuar quan la violéncia sorgeix que l’entitat treballa també  la detecció d’aquestes violències, aquelles mes visibles i aquelles mes submergides i invisibles.

El treball que realitza l’entitat un cop la violència a emergit i ha provocat danys en l’individu i el seu entorn proper, es un treball integral, especialitzat i totalment individualitzat amb la finalitat d’acompanyar a la persona en el seu procés de recuperació, així com treballar els danys que ha provocat aquests violència.