La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 

 

 

MISIÓ

VISIÓ

VALORS

Dotar als professionals, les famílies i infants de les estratègies que permetin el bon tracte i l’establiment de relacions fetes des del bon vincle. Ajudar a establir els mecanismes de prevenció, detecció i intervenció necessaris evitar situacions de risc i proporcionar l’acompanyament terapèutic i educatiu convenient que ajudi en el foment d’una vida saludable dels nostres nens i adults.

 

L'Associació treballarà per la prevenció de la violència que pateixen els nens/nenes, adolescents i adults (prioritzant l'atenció a menors),
alhora de defensar els interessos dels mateixos i del seu entorn mes immediat, així com fer un treball preventiu i de foment de l’ igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Treballar per promoure processos que permetin processos de recuperació integrals dels menors i adults víctimes de violència.

 

Optimisme, entusiasme, capacitat de treball

Responsabilitat professional i social

Respecte a l'individu, acollir-lo i acompanyar-lo des del vincle (de vital importància pelnostre treball)

Treball multidisciplinar (professionals de les diferents disciplines (Treball social, educació social, psicologia, pedagogia)i integral (partint del model biopsicosocial atenent totes les àrees que  i influeixen en el benestar total del individu